fbpx

eshop, Etsy Store

Ανάπτυξη Καταστήματος Etsy για την SilverBrand.gr

Λεπτομέρειες Έργου

Προσληφθήκαμε από το Silverbrand, ένα εργαστήριο αργυροχοΐας που ειδικεύεται στις ασημένιες εικόνες και τα εκκλησιαστικά είδη, για να βοηθήσουμε στην αύξηση της προβολής και των πωλήσεών του στο εξωτερικό μέσω της πλατφόρμας Etsy. Υλοποιήσαμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική που περιλάμβανε βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών και ετικετών, σύνταξη -σωστά δομημένων- περιγραφών για τα προϊόντα και εκτέλεση αποτελεσματικών εκστρατειών μάρκετινγκ.

Αρχικά, πραγματοποιήσαμε διεξοδική έρευνα σχετικά με δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά και φράσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα της Silverbrand και τις ενσωματώσαμε στις καταχωρίσεις για να αυξήσουμε την προβολή και να προσελκύσουμε πιθανούς πελάτες. Διασφαλίσαμε επίσης ότι όλοι οι τίτλοι, οι ετικέτες και οι περιγραφές βελτιστοποιήθηκαν για να διευκολύνουν τους αγοραστές να βρίσκουν τα προϊόντα της Silverbrand. Επιπλέον, εξετάσαμε επίσης τις τάσεις του κλάδου, τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις των ανταγωνιστών για να βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα της Silverbrand είναι σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου και είναι πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές.

Στη συνέχεια, βοηθήσαμε τη Silverbrand να δημιουργήσει λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων που τονίζουν αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των προϊόντων της. Τονίσαμε επίσης τα μοναδικά σημεία πώλησης των προϊόντων και προσθέσαμε εικόνες υψηλής ποιότητας για να βελτιώσουμε τη συνολική παρουσίαση. Αυτό βοήθησε στην προσέλκυση πιθανών πελατών και στην αύξηση των πωλήσεων.

Βοηθήσαμε επίσης τη Silverbrand να αποκτήσει ισχυρή παρουσία σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το TikTok και το Facebook. Δημιουργήσαμε οπτικά ελκυστικές αναρτήσεις που παρουσίαζαν τα προϊόντα τους, προωθούσαν το κατάστημά τους και αύξησαν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους. Επιπλέον, βοηθήσαμε τη Silverbrand να πραγματοποιήσει προωθητικές ενέργειες και να προσφέρει εκπτώσεις για να αυξήσει τις πωλήσεις και να προσελκύσει νέους πελάτες.

Υποστηρίξαμε επίσης τη Silverbrand ώστε να διατηρήσει ένα σταθερό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών απαντώντας έγκαιρα σε ερωτήματα πελατών και αντιμετωπίζοντας τυχόν ανησυχίες. Αυτό βοήθησε στη δημιουργία θετικής φήμης και στην αύξηση της αφοσίωσης των πελατών.

Εφαρμόζοντας με συνέπεια αυτές τις στρατηγικές, η Silverbrand μπόρεσε να φτάσει στο status Star Seller στην πλατφόρμα του Etsy, κάτι που αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας των προσπαθειών μας. Είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε τη Silverbrand να πετύχει τους στόχους της και να αναπτύξει την επιχείρησή της μέσω της εξειδίκευσής μας στο διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Αν θέλετε να ανεβάσετε το κατάστημά σας Etsy στο επόμενο επίπεδο ή και να δημιουργήσετε ένα καινούργιο εξολοκλήρου, η Diversify μπορεί να σας βοηθήσει. Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρίσεις σας, να βελτιώσετε τις περιγραφές των προϊόντων σας και να αυξήσετε την προβολή και τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο. Ακολουθούμε μια προσέγγιση βάσει δεδομένων και χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε στο Etsy. Ακριβώς όπως κάναμε για τη Silverbrand, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε σε επίπεδο Star Seller και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το κατάστημά σας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Είμαστε εδώ για εσάς

Εξειδικευμένες λύσεις

Σας δίνουμε λύσεις Digital Marketing, κατασκευής website, κλπ προσαρμοσμένες στην εταιρική σας ταυτότητα.

icon5

Λύσεις προσαρμοσμένες στο budget και τις ανάγκες σας

Σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που αρμόζουν στο οικονομικό σας πλάνο καθώς και στις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε

icon1

Μεγάλο Δίκτυο Συνεργατών

Αποτελούμαστε από ένα διευρυμένο δίκτυο καταρτισμένων συνεργατών με αποτέλεσμα να μπορούμενα προσφέρουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα πακέτο.

icon4

Είμαστε πάντα μαζί σας

Το βασικότερο στοιχείο μιας επιτυχημένης συνεργασίας είναι η καλή επικοινωνία. Όταν όλα στις μέρες μας τείνουν να αυτοματοποιηθούν και να γίνουν απρόσωπα, η καλή επικοινωνία γίνεται απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία.

Ελάτε τώρα στην ψηφιακή εποχή

Ας κρατήσουμε επαφή.

Εγγραφείτε στη λίστα email

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα