fbpx

kmoustakas.gr Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Λεπτομέρειες Έργου

Ως εταιρεία, προσεγγίσαμε την ανάπτυξη του kmoustakas.gr με επίκεντρο τη δημιουργία μιας μοναδικής και αξέχαστης ταυτότητας για το brand ανελκυστήρων του πελάτη. Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε έναν ιστότοπο που να επικοινωνεί αποτελεσματικά το όραμα του πελάτη και να αντικατοπτρίζει την πρόσφατη αλλαγή του λογότυπου του.

Σχέδιο:

  1. Έρευνα & Ανάλυση: Πραγματοποιήσαμε διεξοδική έρευνα και ανάλυση του κλάδου του πελάτη και του κοινού-στόχου για να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση των στόχων του έργου. Αυτό μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που ήταν προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.
  2. Moodboards & Σχεδιαστικά κόνσεπτ: Με βάση την έρευνα, δημιουργήσαμε μια φιλοσοφία moodboard και σχεδιασμού για να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας για τη συνολική εμφάνιση και αισθητική της ιστοσελίδας. Αυτό περιελάμβανε την επιλογή μιας κατάλληλης παλέτας χρωμάτων και θέματος που θα συμβαδίζει με το πρόσφατα αλλαγμένο λογότυπο του πελάτη. Η χρωματική παλέτα επιλέχθηκε για να δημιουργήσει ένα αρμονικό και συνεκτικό σχέδιο που υποστηρίζει αποτελεσματικά το μήνυμα και την αποστολή της εταιρίας.
  3. Σχεδίαση υψηλής πιστότητας: Μετά από στενή συνεργασία και ανατροφοδότηση από τον πελάτη, ολοκληρώσαμε τη σχεδίαση και δημιουργήσαμε επίσης κάθε σελίδα εξασφαλίζοντας μια συνεπή και οπτικά ελκυστική εμπειρία χρήστη που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη νέα ταυτότητα της επωνυμίας του πελάτη.

Ανάπτυξη ιστοσελίδας:

  1. Φιλικός και ανταποκρινόμενος σχεδιασμός για κινητές συσκευές: Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, αναπτύξαμε έναν ανταποκριτικό και φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο που παρέχει βέλτιστη εμπειρία προβολής σε όλες τις συσκευές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο από οποιαδήποτε συσκευή και να έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία.
  2. Ενσωμάτωση στοιχείων και περιεχομένου επωνυμίας: Η ομάδα μας συνεργάστηκε στενά με τον πελάτη για να ενσωματώσει τα στοιχεία της επωνυμίας και το περιεχόμενό του στον ιστότοπο, διασφαλίζοντας ότι αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τις αξίες της επωνυμίας και τα μηνύματα του πελάτη. Αυτό περιλάμβανε τη χρήση του πρόσφατα αλλαγμένου λογότυπου, εικόνων, άλλων οπτικών στοιχείων και κειμένων του πελάτη.
  3. Πρόσθετη λειτουργικότητα: Για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του ιστότοπου, ενσωματώσαμε διάφορες λειτουργίες, όπως φόρμα επικοινωνίας, ενσωμάτωση Χαρτών Google και ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι δυνατότητες σχεδιάστηκαν για να διευκολύνουν τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο και να συνδέονται με την επιχείρηση του πελάτη.

Το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας ήταν ένας εκπληκτικός, επαγγελματικά σχεδιασμένος ιστότοπος που επικοινωνεί αποτελεσματικά την επωνυμία και το μήνυμα του πελάτη, παρέχοντας παράλληλα μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης, διατηρήσαμε ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας με τον πελάτη για να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες και οι προσδοκίες του ικανοποιούνται σε κάθε στάδιο. Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει τη νέα ταυτότητα επωνυμίας του πελάτη, ενισχύοντας τη συνολική οπτική απήχηση του ιστότοπου.

Η ανάπτυξη ενός νέου ιστότοπου ή η ανανέωση ενός υπάρχοντος μπορεί να έχει βαθύ αντίκτυπο σε μια επιχείρηση, συμβάλλοντας στην προσέλκυση νέων πελατών, στη διατήρηση των υπαρχόντων και στην γενική ανάπτυξη. Συνεργαζόμενοι μαζί μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την επωνυμία και την αποστολή σας. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας προκειμένου να κατανοήσει τους στόχους και τις απαιτήσεις σας, δημιουργώντας έναν ιστότοπο που θα είναι προσαρμοσμένος στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Επιπλέον, η δέσμευσή μας στη χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών και βέλτιστων πρακτικών θα διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος είναι φιλικός προς το χρήστη, ανταποκρίνεται και παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες. Είτε αναπτύσσουμε έναν νέο ιστότοπο από την αρχή είτε ανανεώνουμε έναν υπάρχοντα, στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Πάρτε σήμερα μια προσαρμοσμένη προσφορά σχεδίασης και ανάπτυξης ιστότοπου – Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

Μπορείτε να δείτε ζωντανά την ιστοσελίδα εδώ: kmoustakas.gr

Είμαστε εδώ για εσάς

Εξειδικευμένες λύσεις

Σας δίνουμε λύσεις Digital Marketing, κατασκευής website, κλπ προσαρμοσμένες στην εταιρική σας ταυτότητα.

icon5

Λύσεις προσαρμοσμένες στο budget και τις ανάγκες σας

Σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που αρμόζουν στο οικονομικό σας πλάνο καθώς και στις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε

icon1

Μεγάλο Δίκτυο Συνεργατών

Αποτελούμαστε από ένα διευρυμένο δίκτυο καταρτισμένων συνεργατών με αποτέλεσμα να μπορούμενα προσφέρουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα πακέτο.

icon4

Είμαστε πάντα μαζί σας

Το βασικότερο στοιχείο μιας επιτυχημένης συνεργασίας είναι η καλή επικοινωνία. Όταν όλα στις μέρες μας τείνουν να αυτοματοποιηθούν και να γίνουν απρόσωπα, η καλή επικοινωνία γίνεται απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία.

Ελάτε τώρα στην ψηφιακή εποχή

Ας κρατήσουμε επαφή.

Εγγραφείτε στη λίστα email

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα