fbpx

Λιγα λόγια για εμάς

Σας καθοδηγούμε Στο Μέλλον

Η ΕΤAΙΡΙA

Η Diversify είναι μία συμβουλευτική εταιρία, που γεννήθηκε από το όραμα να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις. Αναλαμβάνει την ανάπτυξη, την προώθηση και την εξέλιξη μιας επιχείρησης, καθιστώντας την, παράλληλα, ικανή να απαντά στις εκάστοτε εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις. Στέκεται αρωγός τόσο σε νεοσύστατες όσο και σε ήδη εδραιωμένες επιχειρήσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες της, μέσω ενός εξειδικευμένου, δημιουργικού και άρτια εκπαιδευμένου δικτύου συνεργατών.

Πιο συγκεκριμένα, η Diversify προβαίνει σε μια ολιστική παρέμβαση, η οποία καθορίζεται από τους στόχους της επιχείρησης, από την παρούσα κατάστασή της, από το εξωτερικό περιβάλλον και ποικίλους άλλους παράγοντες, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Σκοπός μας είναι να συνάδει η δράση μας με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης, με σεβασμό και έμφαση στη διατήρηση του μοναδικού «χαρακτήρα» της.

Η προσέγγισή μας

Συνοπτικά, οι κύριοι πυλώνες της δραστηριότητάς μας  είναι η συμβουλευτική υποστήριξη για αντιμετώπιση κρίσεων ή άλλων προβλημάτων που πλήττουν την επιχείρησή σας, η ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας (Branding), η δημιουργία διαδικτυακής παρουσίας, μέσω της κατασκευής ιστοσελίδας ή/και ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), το διαδικτυακό μάρκετινγκ και η online προώθηση και η διαχείριση των κοινωνικών δικτύων (social media).

Το βίντεο Μάρκετινγκ

Η Diversify πρωτοπορεί στον χώρο της συμβουλευτικής, αναπτύσσοντας και στη χώρα μας το “video marketing“, ένα πανίσχυρο εργαλείο με πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς της επιχείρησής σας. Το βίντεο μάρκετινγκ αποτελεί μια υπηρεσία, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και σηματοδοτεί το μέλλον του marketing και της επικοινωνίας μίας επιχείρησης με τον πελάτη.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλους εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους και να την εντάξουν στην σύγχρονη πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τακτικές και έξυπνες λύσεις, δηλαδή, σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, σε εταιρίες λιανικής πώλησης, σε ελεύθερους επαγγελματίες κ.ά.

Γνώση. Επαγγελματισμός. εμπιστοσύνη. επικοινωνία.

Τι Προσφέρει η Diversify

Οι ηθικές μας αξίες και αρχές αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή και σωστή επαγγελματική σχέση.

Ολιστική Προσέγγιση

Ως εταιρία συμβουλευτικής ερευνούμε κάθε πρόβλημα με βάση όλους τους παράγοντες που μπορεί να το επηρεάζουν και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση πάντα σκεπτόμενοι το budget και την εταιρική ταυτότητά σας.

Τα Καλύτερα Digital Marketing Εργαλεία

Στην Diversify έχουμε στη διάθεσή μας τα καλύτερα εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Εκπαίδευση 5-άστερης Εξυπηρέτησης Πελατών

Στόχος μας είναι η κάθε επιχείρηση να εκπαιδευτεί ούτως ώστε να μπορεί να προσφέρει πεντάστερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

icon1

Εξιδικευμένο δίκτυο Συνεργατών

Αποτελούμαστε από ένα διευρυμένο δίκτυο καταρτισμένων συνεργατών με αποτέλεσμα να μπορούμενα προσφέρουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα πακέτο.

Καινοτομία & Δημιουργικότητα

Βαριόμαστε εύκολα. Αμφισβητούμε τα πάντα. Κυρίως τις καλύτερες ιδέες μας. Δεν διαθέτουμε κονσέρβες. Αναζητούμε με πάθος κάθε τι νέο, ανατρεπτικό μη αναμενόμενο.

Παγκόσμια Προσέγγιση

Ετοιμάζουμε την εταιρία σας ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει νέες αγορές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Το Όραμά μας

Το όραμά μας είναι να δώσουμε γνώσεις και εργαλεία σε όσες περισσότερες επιχειρήσεις μπορούμε, ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμα και τις πιο μεγάλες εταιρίες-ανταγωνιστές στον κλάδο τους.

Τι περιμενετε λοιπον;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία που έχετε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε τις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνείστε μαζί μας.

Ας κρατήσουμε επαφή.

Εγγραφείτε στη λίστα email

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα