fbpx

Πλήρης Ανανέωση των Social Media της Crucial Hospitality

Λεπτομέρειες Έργου

Όταν πρόκειται για την προώθηση της επιχείρησής σας, η ύπαρξη ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας είναι ζωτικής σημασίας. Γι’ αυτό η Crucial Hospitality, μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της διαχείρισης βραχυχρόνιας διαμονής, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ανανεώσει τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τη βοήθεια της Diversify. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική, μοντέρνα εμφάνιση που σίγουρα αφήνει μια θετική εντύπωση στους πελάτες και θα αυξάνει την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου.

Με επίκεντρο το Instagram και το Facebook, η Crucial Hospitality κατάφερε να παρουσιάσει αποτελεσματικά τις ιδιοκτησίες και τις υπηρεσίες της σε πιθανούς πελάτες. Η ομάδα της Diversify εργάστηκε στενά με την εταιρεία για να δημιουργήσει οπτικά εντυπωσιακό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ιδιοκτησίας.

Και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους! Από την ανανέωση, η Crucial Hospitality έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στην αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην επισκεψιμότητα του ιστότοπού της. Η ανανεωμένη εμφάνιση και το ελκυστικό περιεχόμενο έχουν λάβει θετικά σχόλια από τους ακόλουθους και η διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Για να προσθέσουν ακόμα περισσότερο engagement στην παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Crucial Hospitality σε συνεργασία με την Diversify δημιούργησαν συναρπαστικές προσφορές, giveaways και δώρα για τους οπαδούς τους. Επιπλέον, με τη βοήθεια της Diversify, η εταιρεία μπόρεσε να αλλάξει το ποσοστό ακολούθων/ ακολουθούν, διασφαλίζοντας ότι συνδέονται με το σωστό κοινό.

Εν κατακλείδι, η ανανέωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Crucial Hospitality με τη βοήθεια της Diversify άλλαξε το παιχνίδι. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση, το βελτιστοποιημένο περιεχόμενο, οι προσφορές και τα δώρα έχουν ανεβάσει την online παρουσία της εταιρείας.

Στη Diversify, πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση αξίζει να έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Γι’ αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθάμε εταιρείες όπως η Crucial Hospitality να επιτύχουν σπουδαία πράγματα μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ που διαθέτουμε. Είτε θέλετε να ανανεώσετε τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας ή να συνδεθείτε με το κοινό-στόχο σας, έχουμε τις δεξιότητες και την εμπειρία για να το πραγματοποιήσουμε.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Εάν είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα των ειδικών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ που να καλύπτει τις μοναδικές σας ανάγκες και να επιτυγχάνει τους στόχους σας. Ας αρχίσουμε να χτίζουμε την online παρουσία σας και να φτάσουμε μαζί σε νέα ύψη!

Είμαστε εδώ για εσάς

Εξειδικευμένες λύσεις

Σας δίνουμε λύσεις Digital Marketing, κατασκευής website, κλπ προσαρμοσμένες στην εταιρική σας ταυτότητα.

icon5

Λύσεις προσαρμοσμένες στο budget και τις ανάγκες σας

Σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που αρμόζουν στο οικονομικό σας πλάνο καθώς και στις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε

icon1

Μεγάλο Δίκτυο Συνεργατών

Αποτελούμαστε από ένα διευρυμένο δίκτυο καταρτισμένων συνεργατών με αποτέλεσμα να μπορούμενα προσφέρουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα πακέτο.

icon4

Είμαστε πάντα μαζί σας

Το βασικότερο στοιχείο μιας επιτυχημένης συνεργασίας είναι η καλή επικοινωνία. Όταν όλα στις μέρες μας τείνουν να αυτοματοποιηθούν και να γίνουν απρόσωπα, η καλή επικοινωνία γίνεται απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία.

Ελάτε τώρα στην ψηφιακή εποχή

Ας κρατήσουμε επαφή.

Εγγραφείτε στη λίστα email

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα